Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ασύρματο keyboard, mouse και headset της Razer για το Xbox One με έμπνευση από το Gears 5

*
Οι PC gamers γνωρίζουν οτι ένα ποιοτικό keyborad και ένα ποιοτικό mouse είναι απολύτως απαραίτητα αν θέλουν να επιβιώσουν σε ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως το Gears 5. Αυτό το γνωρίζουν επίσης πολύ καλά οι υπεύθυνοι της Razer, που σπεύδουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των console gamers, με περιφερειακά εμπνευσμένα από τον επερχόμενο τίτλο της Microsoft.

Πρόκειται για το πρώτο ασύρματο keyboard και mouse για το Xbox One, δηλαδή το Razer Turret for Xbox One – Gears 5 Edition. Η εταιρεία έχει να υπερηφανεύεται για την απόλυτη ακρίβεια που προσφέρουν, κάτι που οφείλεται στον Razer 5G Advanced Optical Sensor.




Επιπλέον υποστηριζεται 2,4 GHz Wireless Connection και Adaptive Frequency Technology, με χρήση ενός και μόνο dongle για απρόσκοπτη μετάδοση δεδομένων και παράλληλα τα Xbox Dynamic Lighting και Razer Chroma, δίνουν άλλο τόνο στην όλη εμπειρία. Το keyboard και το mouse θα είναι διαθέσιμα μέσα στο Σεπτέμβριο, με τιμή $299,99.

Επίσης αν ψάχνετε για headset, το ασύρματο Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition, φανταζει ως η ιδανική λύση. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Windows Sonic για ήχο virtual surround sound και ψηφιακό μικρόφωνο για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία, το εν λόγω headset προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες. Θα είναι και αυτό διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα και αναμένεται η ανακοίνωση της τιμής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*